Ознака: деца-родители

Телефоните се мирна глава за родителите, но со нив милијардите мозочни...

ВЛИЈАНИЕТО НА ЕКРАНИТЕ ВО РАЗВОЈОТ НА ДЕЦАТА ОД ПРЕДУЧИЛИШНА ВОЗРАСТ Честото користење на паметен телефон, таблет или компјутер ја зголемува социјалната изолација, одзема време за...