Ознака: Црните овци

Црните овци на ЕУ како пример од соседството за Македонија?!

Какви демократски стандарди презентира ЕУ за Македонија, кога нив не ги исполнуваат ни нашите најблиски ЕУ-соседи, кои треба да бидат најблизок пример и модел...