Ознака: Чупевска

Условувањето на уставните измени со предвремени избори ја доведува во прашање...

Со драматични настани на политичката сцена проследени со жестоки препукувања меѓу власта и опозицијата, динамична и преполна со предизвици, минатата 2022 беше уште една...

Промовирана „Тркалаланица“ од Марта Чупевска

Промовирана е сликовницата „Тркалаланица“, првата сликовница од „Едиција Светулка 2“ од авторката Марта Чупевска и илустраторката Тамара Забазноска. „Светулка во првата едиција ни раскажа 15...