Ознака: човекова околина

Технички неисправните возила ги загрозуваат безбедноста и животната средина

Проф. д-р Тодор Давчев Патниот сообраќај е најмасовниот вид транспорт за превоз на патници и товар на кратки и на долги растојанија. За безбедно и...