Ознака: Човечулец

„Човечулец“ од Прокопиев на „Европската ноќ на литературата“ во Софија

За литературното дело, во присуство на авторот Александар Прокопиев, пред публиката во КИЦ на Македонија во Софија ќе говорат издавачот Пламен Тотев и познатиот бугарски...