Ознака: „Чичко“

„Чичко“, ништо од бизнисот!

Бранко Азески, претседател на Стопанската комора на Македонија Струјата константно нѐ тресе веќе девет месеци, а ќе нѐ тресе и натаму 1. СОСТОЈБАТА КАКО И СЕКОГАШ...