Ознака: Централна европска банка

Подготвени сте за дигитално евро? Европската централна банка со планови за...

Во периодот на одбележување на својата 25-годишнина, Европската централна банка подготвува предлог - дизајн за дигитална верзија на еврото, одговарајќи на притисокот од развојот...