Ознака: Балаќ

Тања Балаќ лауреат на 20. „Зимски салон“ на ДЛУМ

Уметницата Тања Балаќ, за видеопроектот „Следна генерација“, освои гран при на 20. „Зимски салон“, кој традиционално го организира Друштвото на ликовните уметници на Македонија....

„Тие не ги отвораат очите“ на Тања Балаќ во „Мала станица“

Проектот насловен „Тие не ги отвораат очите“, кој се состои од видеото „Следната генерација“, придружено од инсталација, на уметницата Тања Балаќ, ќе биде претставен...