Ознака: Анализа на Новаја газета Јуроп

Против резолуциите со осуда за Русија во Европарламентот гласале главно популистичките...

Анализа на Новаја газета Јуроп Пратениците на екстремно десничарски и левичарски партии и популистичките партии во Европскиот парламент најчесто гласале против или биле воздржани при ...