Ознака: am best

АМ Бест го потврди кредитниот рејтинг „A“ со стабилна среднорочна прогноза,...

Агенцијата за кредитен рејтинг АМ Бест, во рамките на редовната годишна ревизија на Заваровалница Триглав и Позаваровалница Триглав Ре, ги потврди кредитниот рејтинг на...

Потврден одличниот кредитен рејтинг на Сава Ре од страна на AM...

По редовниот годишен преглед, агенцијата за рејтинг AM Best го потврди „A“ рејтингот на финансиската моќ и „А“ долгорочен кредитен рејтинг на Сава Ре,...