Ознака: „Ацо Шопов на 11 јазици“

Промовиран редок зборник – „Ацо Шопов на 11 јазици“

Педесет и шеста Летна школа на МСМЈЛК при УКИМ Во рамките на 56. Летна школа на Меѓународниот семинар за македонски јазик, литература и култура при...