Ознака: А5

Османи: Платформата А5 ги постигна целите, време е за нов стратешки...

САД - Јадранската повелба (А5) ги постигна целите, бидејќи сите земји основачи на А5 платформата станаа земји членки на НАТО, вклучувајќи ја и Црна...