Ознака: 60 долари

Белата куќа ја поздрави одлуката на ЕУ за ограничување на цената...

Белата куќа вечерва ја поздрави денешната одлука на Европската унија за „заедничко делување“ по прашањето за ограничување на цената на руската нафта на 60...