Ознака: 40 години РЕК Битола

РЕК е столбот на македонската економија и основата на македонската енергетика...

Претседателот на Владата на Република Македонија Димитар Ковачевски по повод 40 години - Рударско - енергетски комбинат (РЕК) Битола ја посети машинската сала на...