Ознака: 2050 година

Потопени градови, Малдивите ги нема, во Шпанија само со вакцина

Како ќе летуваме во 2050 година? Голем број истражувања сугерираа дека летата на Медитеранот би можеле да станат премногу жешки и, се чини, имаат право....