Ознака: 12 училишта

Дојави за бомби во 12 училишта и неколку трговски центри во...

 Дојави за поставени бомби попладнево се пристигнати на електронските адреси на 12 средни училишта, неколку трговски центри, МРТВ и Транспортниот центар. - Денеска (08.02.2023) околу...