Ознака: Ѓорѓи Миновски

„Реизборот ми дава уште поголем мотив, но и одговорност“

ШАХ - ЃОРЃИ МИНОВСКИ СТАРО-НОВ ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ШСГС Плановите за наредните четири години се да работиме со зголемено темпо на проектот „Шах во училишта“, а...

„Опен Скопје“ повторно на старите шаховски патеки

За време на денешното свечено отворање на турнирот ќе има и филателистичка изложба, како и друг музички перформанс, вели директорот на турнирот Ѓорѓи Миновски По...