Ознака: шампионите

По два исполнети услова, избрани најдобрите 11 на сите времиња

„Би-би-си“ направи анкета за избор на најдобрите 11 откако се игра овој формат на ЛШ од 1992 година, а услови за влез на листата...

Лигата на шампионите нема потреба од промени во форматот!

Беше забавно, но не дозволувајте краткорочното решение да поправи нешто што не е расипано, истакнува Питер Хансон на интернет-платформата „Статистика и натпревари“ Завршницата во Лигата...