Ознака: сорбона

Ѓоко Здравески заврши со просек 10, сега е на „Сорбона“: Ги...

ОБРАЗОВАНИЕ – Каде се некогашните најдобри студенти? „Нова Македонија“ со повеќе написи ќе објавува каде се и што работат нашите некогашни најдобри дипломци Од осум часот...

Ѓоко Здравески, прв Македонец застапен во Зборник промовиран на „Сорбона“

Зборник во кој ќе бидат застапени 35 млади поети од просторите на поранешна Југославија ќе биде промовиран на Саемот за славистика, кој ќе се...