Ознака: „Скопски пазар“

Бит-пазар во новата година со ново руво

Пазарот треба да биде целосно обновен во мај наредната година, изјави Младен Дамев, новиот директор на ‚‚Скопски пазар“. Поради промената на менаџментот, извесен период...

Најголемиот зелен градски пазар на покривот ќе има паркинг

Реконструкцијата на „Бит-пазар“ веќе е почната, а со тоа и првата фаза од реализацијата на проектот на „Скопски пазар“ за реконструкција на пазарот и...