Ознака: реобјавен роман

Промовиран реобјавениот роман „Пустина“ од Ѓорѓи Абаџиев

Преку онлајн-разговор со Злата Порчиќ, професорка по компаративна книжевност и македонски јазик во средното училиште „Ѓорѓи Димитров“, вчеравечер (6 јули) на фејсбук-страницата на издавачката...