Ознака: работни договори

Со потрајни работни договори ќе се намалат турбуленциите на пазарот на...

ОТКАКО ПАНДЕМИЈАТА ГО ЗГОЛЕМИ ЈАЗОТ ПОМЕЃУ ПОНУДАТА И ПОБАРУВАЧКАТА И работодавците и вработените треба да бидат мотивирани да размислуваат за трајност на работните договори, при...