Ознака: „проширување“

ЕУ со променливи геометрии, Македонија со статични стратегиски цели

По сменетата методологија за преговарање (за која Македонија доби француско вето за почеток на преговорите со ЕУ, веднаш по потпишувањето на Преспанскиот договор и...