Ознака: првенци

УКИМ ги додели наградите на првенците и наградите „26 Јули“ од...

Универзитетот „Св.Кирил и Методиј“-Скопје денеска додели награди за најдобар успех на дипломираните студенти од сите факултети во негов состав во учебната 2021/2022 година, како...

Признанија за петте првенци на генерацијата од основните училишта во Гевгелија

ГЕВГЕЛИЈА Петте ученици, кои од страна на наставничките совети при гевгелиските основни училишта се прогласени за првенци на генерацијата, за учебната 2020/21 година, беа на...