Ознака: поликлиника

Дисциплинска за лекарите што пуштале прегласна музика во поликлиниката во Драчево

Новиот директор на Здравствениот дом – Скопје, Вулнет Селими, најави санкции поради пуштање прегласна музика во поликлиниката во Драчево. „По објавувањето видеоснимка од внатрешноста на...

Ќе се гради поликлиника во Бутел

На денешната седница Владата го разгледа и прифати барањето за итна изградба на поликлиника во општина Бутел, врз основа на позитивното мислење на Министерството...

Автокоманда ќе добие нова поликлиника

Министерот за здравство Венко Филипче и градоначалникот на Гази Баба, Борис Георгиевски, денеска ги посетија амбулантите во Автокоманда и Железара, како и поликлиниката во...

Дивите пазарџии се преселија пред поликлиниката на Бит-пазар

Дивите продавачи на Бит-пазар зазедоа нова територија и сега секој вторник и петок организираат цел пазар пред поликлиниката на Бит-пазар. На земја, во канти...