Ознака: Оф-фест

Пијан Славеј со дебитантско дискографско издание

Во пресрет на 21. „Оф-фест“, кој ќе се одржи од 1 до 4 јуни, „Скопскиот џез-фестивал“ организира промоција на новото издание на „СЏФ рекордс“,...