Ознака: „Не сега драга“

Премиера на претставата „Не сега драга“ во Кавадарци

Претставата „Не сега драга“, според текст на Реј Куни, а во режија на Диме Боцев, премиерно ќе се одигра во вторник, од 20 часот,...