Ознака: македонски евергрин

Во Крушево ќе се пеат македонски евергрини во ново руво

Фестивалот „Сонце за три светови“ ќе се одржи на платото пред споменикот „Македониум“ во Крушево, а со нови аранжмани ќе прозвучат дваесетина македонски песни,...