Ознака: кошули

Зошто на женските и на машките кошули копчињата се на спротивни...

Познато е дека копчињата на машките и на женските кошули се наоѓаат на спротивни страни. Кај жените се на левата, а кај мажите на...

Робот од 800 долари ќе ви ги здипли алиштата

Дали сте посакувале машина што би можела да ги испере и да ги здипли вашите алишта? Доколку ова ви звучи како одлична идеја, тогаш...