Ознака: кондензација

Како да ја намалите влагата во домот

Домување Вишокот кондензација или влага во вашиот дом може да биде непријатен во најдобар случај или сериозно штетен за вашето здравје во најлош случај. Тоа...

Како да се справите со мувлата и влагата во домот

Влагата не прави разлика. Може да се појави во секој дом, од гарсоњера до голема вила. Животот во влажна средина е непријатно, и проследно...

Како да ја победите кондензацијата во домот

Кондензацијата и штетата која таа ја причинува на ѕидовите, мебелот и на сликите е директен резултат од живеењето во современи услови, водено од желбата...

Како да се справите со кондензацијата

Знаеме дека кондензацијата е премин на гас или пареа во течна или цврста состојба. Кондензацијата во станбените објекти се јавува како резултат на големата...