Ознака: зградa

Една од најстарите згради во Венеција првпат отворена за јавноста

„Прокурати веки“ на плоштадот „Свети Марко“ е една од најпознатите згради во Венеција и беше отворена за јавноста првпат во историјата. Познато е дека...