Ознака: душеци

Ќе се дезинфицираат 1.955 душеци во градинките во Центар

Во матичниот објект на ЈУДГ ОЦ „13 Ноември“, градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ и претставници од компанијата CLEAN MAX, ги најавија активностите за...

Ништо не пере подобро од валавицата на Голема Река

Валавицата е музеј на отворено. Задолжително треба да се зачува и заштити. Многу туристи доаѓаат само да видат како се работи, на кој принцип...