Ознака: „Донирај компјутер“

Хуманата акција „Донирај компјутер“ усреќи илјадници лица

Акцијата досега резултирала со над 1.145 донирани компјутери на оние на кои им се најпотребни Хуманата акција „Донирај компјутер“ на Борче Стаменов од Кавадарци им...