Ознака: гасење пожар

Екипи на „Водовод“ Битола се вклучија во гаснењето пожари во Нагоричани

Во гаснењето на пожарите во државата се вклучија и екипи на ЈКП „Водовод“ Битола. Ова јавно претпријатие покрај во гаснењето на пожарите во Нагоричани се...