Ознака: Владимир Тркаљанов

Тркаљанов е исклучен поради повреда на член 21 став 1, 2, 3...

ЗДРУЖЕНИЕ НА СЛЕПИ ЛИЦА КОЧАНИ Шахистот Владимир Тркаљанов од Кочани е писмено известен зошто е исклучен од Здружението на слепи лица Кочани. Тој е исклучен заради настаните од август месец минатата...

Македонија ослабена, без Тркаљанов?!

На ШО за слепи и лица со оштетен вид во Грција Македонија на годинашнава Шаховска олимпијада (ШО), за слепи и лица со оштетен вид, која...

Тркаљанов добитник на наградата „Гаспром“ за најбрилијантна партија на интернет ШО

Македонскиот шахист Владимир Тркаљанов (2.096 рејтинг-поени), ја доби наградата „Гаспром“ за најбрилијантна партија одиграна на Шаховската-интернет олимпијада (ШО) за лица со попреченост, во организација...