Ознака: валути

Кралицата на виртуелните валути со виртуелен идентитет исчезна од реалниот...

„Уанкоин“ останува еден од најголемите случаи на грабеж во криптосветот. Жената што заработи богатство благодарение на измами и ден-денес останува енигма за властите. Како...

Ердоган предложи тргување со сопствени валути, а не со американски долари

Турскиот претседател, Реџеп Тајип Ердоган, денеска истакна дека зависноста на меѓународната трговија од американскиот долар треба да се намали бидејќи тоа стана пречка за...