Фото: Горан Анастасовски

Во скопската зоолошка градина деновиве се роди младенче минијатурно пони.

Фото: Горан Анастасовски

На фејсбук-страницата на зоолошка беше објавено видео од минијатурната пони убавица која се држи блиску до нејзината мајка.

Новиот жител на зоолошка го фотографираше нашиот колега Горан Анастасовски.

Фото: Горан Анастасовски
Фото: Горан Анастасовски
Фото: Горан Анастасовски