Фото: Маја Јаневска-Илиева

Реакција од ВМРО-ДПМНЕ на соопштението на СДСМ.

– На лидерската доколку СДС престане со детските игри и воопшто ја има, ќе стане појасно дали Ковачевски е полтрон на ДУИ или не.

Ако СДС мисли дека некој во земјава верува дека Артан и Талат се европјани и за европски вредности, тогаш или го потценуваат народот или толку се корумпирани што не смеат да писнат од ДУИ – соопштуваат од ВМРО-ДПМНЕ.

Каевски: На лидерската ќе стане јасно дали Мицкоски е за ЕУ блокот или антиевропскиот блок