Исчезнат е Косто Граоркоски, во реонот на Долно Нерези, Карпош 4, Влае и Тафталиџе, според информациите од семејството.

Граоркоски излегол од дома околу 17.30 часот при што носел зеленкаста јакна како на сликата, наведуваат најблиските.

Ве молиме, доколку го забележите, јавете се на следните броеви: 070357486, 071264348, 071294966 или 070891278.