Ознака: Жарко Ристоски

Одбојкар и тренер со многу репрезентативни и клупски успеси

ОД РЕПОРТЕРСКИОТ БЕЛЕЖНИК НА ЗОРАН МИХАЈЛОВ: СЕРИЈАЛ ЗА ВЕЛИКАНИТЕ НА МАКЕДОНСКИОТ СПОРТ (253) ЖАРКО РИСТОСКИ (2) Ристоски годинава со Ал Рајан од Доха стана шампион на...