Ознака: затворена улицата Самуилова

Од денеска до сабота посебен режим на сообраќај во Скопје

Министерството за внатрешни работи ја информира јавноста дека почнувајќи од денеска, од 18 часот, поради најавениот настан за организирано чествување на раѓањето на македонскиот...