Ознака: Засади со

„Засади со љубов“, порака на локалната самоуправа

Под мотото „Засади со љубов, за Кисела Вода“, вчера во општината Кисела Вода се одржа масовна акција за пошумување. На акцијата ѝ претходеше повик...