Ознака: ВЛАДИМИР БОГОЕВСКИ

„По ЕП 1975, ентузијазмот и љубовта кон одбојката се пренесоа и...

ВЛАДИМИР БОГОЕВСКИ, ДИРЕКТОР НА МОК И ПОРАНЕШЕН ОДБОЈКАР Македонската одбојка ги искористи тие моменти во 1975 година, а за да го повториме тоа и со...