Ознака: висок крвен притисок

Како да го намалите високиот крвен притисок со вежби

Кога станува збор за намалување на крвниот притисок, досегашните студии покажале дека аеробните или кардио вежбите се најдобри. Резултатите пак од новите истражувања сугерираат...