Ознака: Ван плус 11

„Ван плус 11 концепт“ ќе има задно течно осветлување

Техно „Ван плус 11“ е моќен паметен телефон, но неговиот дизајн не е особено возбудлив. Меѓутоа, компанијата сега објави верзија наречена „ван плус 11 концепт“,...