Ознака: трпеливи

Жал ми е Брисел, шест години бевме трпеливи со Грција

Почитувани мои, проф. Гордана Силјановска ја испушти реф. „Северна“ бидејќи знае дека Преспанскиот договор е нелегален договор! Новата претседателка Гордана Силјановска, не кажувајќи го...