Ознака: Трнарче

Трнарче на Александар Ангелов – ФОТОГРАФИЈА НА НЕДЕЛАТА

Фотографијата Трнарче на авторот Александар Ангелов е овонеделниот избор на „Нова Македонија“ за фотографија на неделата. -Трнарче во злато - вели за фотографијата Ангелов. Утре фотографијата...