Ознака: тркалезната маса „Западен Балкан помеѓу Западот и Истокот

Гир: Од државата зависи дали ќе стане членка на ЕУ до...

Прашањето е дали државата може да стане членка на ЕУ до 2030 година? Одговорот е: зависи од самата држава. Задачата е значајна, обемот на...