Ознака: Томе Аџиевски

Омаж на периодот на руската авангарда и уметничка револуција

Изложба на Томе Аџиевски во „Чифте-амам“ Голема изложба на авторот Томе Аџиевски, насловена „Уанс апон а тајм ин д ист“, се отвора вечерва, во 19.30...

Голема изложба на Томе Аџиевски во „Чифте-амам“

На 9 ноември, во 19.30 часот, во Националната галерија, во објектот „Чифте-амам“, ќе се отвори изложба на авторот Томе Аџиевски, насловена „Уанс апон а...