Ознака: Тијана Периќ

Тијана Периќ наша претставничка на сајбер-фестивалот „Јунајтед вижн“

На новиот светски виртуелен забавен фестивал „Јунајтед вижн“, на кој учествуваат претставници од стотина земји од целиот свет, младата пејачка Тијана Периќ, со песната...